Merxgrad d.o.o.
Polje 351 b
Ljubljana - Polje
1260
Slovenija
merxgrad@siol.net

Barve in premazi

Barve za vse namene in razpoloženja

 

Znano je, da barve, ki nas obdajajo, vplivajo na naše razpoloženje in dojemanje prostora. Izbira barve v stanovanju je odvisna od marsičesa: namembnosti prostora, velikosti, predmetov in pohištva v njem, pa tudi od okusa oseb, ki v prostoru prebivajo. Naša ponudba obsega barve, lake in premaze, s katerimi zaščitimo različne površine v v hiši ali zunaj nje. 

 

 

Ponujamo vam:

 

  • Zidne barve
  • Premaze za les
  • Premaze za kovino
  • Premaze za beton, kamen in opeko
  • Zaključne sloje in fasadne barve
  • Tesnilne mase
  • Montažna lepila

Priporočamo

TOPLOTNOIZOLACIJSKA BARVA DEMIT TERMOŠČIT [INT]

Demit Termoščit je toplotnoizolacijski notranji premaz, ki preprečuje razvoj alg in plesni na notranjih površinah neizoliranih sten.  Premaz Demit Termoščit vsebuje votle steklo-keramične kroglice, ki delujejo kot izolatorji.

NOTRANJA ZIDNA BARVA DEKORIA STIL

Visoko pokrivna bela notranja zidna barva. Odlikuje jo visoka paroprepustnost, odpornost na suho brisanje, izrazita belina in odlična pokrivnost. 

ZIDNA BARVA JUB JUPOL CITRO

Notranja barva  Jupol citro z učinkovito zaščito filma proti plesni je barva izdelana na osnovi vodne disperzije polimernih veziv. Priporočamo jo predvsem za kuhinje, kopalnice in druge prostore, v katerih za dekorativno obdelavo ni zahtevana uporaba barv odpornih na mokro drgnenje.

BARVA ZA LES DEKORIA LAZURA

Dekoria lazura je tankoslojni premaz, namenjen zaščiti vseh vrst lesa zunaj in znotraj. Premazana površina je rahlo matiranega videza. V 9 odtenkih.

 

Veselimo se vašega obiska

 

Oglasite se pri nas - svetovali vam bomo pri izbiri materialov, pomagali poiskati prave izdelke ter priporočili odlične in preverjene izvajalce.

 

Izbor izdelkov si lahko ogledate tudi v spletnem katalogu Topdom:

 

Barve in premazi

 

 

Vprašajte nas